24 timers overvågning og service

Udlejning af Kvalitetsprodukter

Skulle den uheldige situation opstå at eget anlæg svigter, kan du til hver en tid leje hos WR Damp, hvad end det drejer sig om en dampgenerator eller dampkedel.

Opstår der ændringer i driften på det udlejet anlæg, bliver vores medarbejdere automatisk informeret med en SMS og kan således rykke ud med det samme.

Screenshot 2019-07-22 at 17.53.49

Damp Generator / Varmecentraler

Når fjernvarmen skal sikres.
WR DAMP står til enhver tid til rådighed, hvis egen dampgenerator eller dampkedel skulle svigte.
Vi råder over en bred vifte af løsninger i både mængede og tryk. Vores oliefyrede anlæg er yderst pålidelige og sikrer dampleverance på kortest mulige tid. WR DAMPs driftsklare, transportable dampcentraler er alle indbygget i transport-containere for sikker håndtering og beskyttelse af udstyret. Vi anvender kun driftssikre komponenter, og anlæg leveres med interne olie- og vandtanke, som sikrer hurtig start efter opstilling. Tryghed døgnet rundt WR DAMP overvåger 24/7 alle anlæg via døgncentralen og rykker ud med det samme ved ændringer i driften. Det er din garanti for driftssikkerhed døgnet rundt.

DSC06820

Varmecentraler

Hurtig og effektiv genetablering WR DAMP tilbyder komplette transportable varmecentraler, når der – f.eks. ved kedelnedbrud - opstår et akut behov for hurtig genetablering af fjernvarme. Driftsklare anlæg står altid klar og kan etableres hurtigt og effektivt på alle lokationer og til alle størrelser af bygninger. Vores dygtige montører analyserer opgaven til en nøglefærdig løsning, og vi stiller naturligvis med alt nødvendigt udstyr. Tryghed døgnet rundt WR DAMP overvåger 24/7 alle anlæg via døgncentralen og rykker ud med det samme ved ændringer i driften. Det er din sikkerhed for, at der er varme døgnet rundt.

9676

Veksler Fjernvarme

Sikkerhed for varme døgnet rundt
WR DAMP tilbyder komplette transportable vekslercentraler, når der – f.eks. ved nedbrud af egen varmeveksler - opstår et akut behov for hurtig genetablering af fjernvarme. Driftsklare anlæg står altid klar og kan etableres hurtigt og effektivt på alle lokationer og til alle størrelser af bygninger. Vores dygtige montører analyserer opgaven til en nøglefærdig løsning, og vi stiller naturligvis med alt nødvendigt udstyr. Alle vekslere styres elektronisk for optimal afkøling. Tryghed døgnet rundt WR DAMP overvåger 24/7 alle anlæg via døgncentralen og rykker ud med det samme ved ændringer i driften. Det er din sikkerhed for varme døgnet rundt.

Byggevarme / interimsvarme

Totalløsninger til alle typer opgaver
WR DAMP er en virksomhed i konstant udvikling med fingeren på pulsen, når det handler om optimale løsninger inden for byggevarme. Vi følger opmærksomt markedet omkring os, så vi altid kan tilbyde de bedste løsninger til den specifikke opgave. WR DAMP er en løsningsorienteret leverandør og en innovativ virksomhed. Vi er landets førende på vores felt og bygger på solid erfaring med totalløsninger på en lang række områder: • Varmecentraler • Vekslercentraler • Dampkedler/-generatorer • Affugtning / Opfugtning WR DAMP har ekspertisen til at løse enhver opgave. Med os som samarbejdspartner er der ikke bare garanti for driftssikkerhed, men også for øget konkurrenceevne og effektivitet.

wrkoel

Køl

Fleksibel og effektiv
WR Damp tilbyder komplette transportable løsninger indenfor køleanlæg og varmepumper, til anvendelse i flere forskellige typer opgaver. Betonkøl Når beton hærder, sker der en kemisk reaktion, som udvikler varme. Denne varmeudvikling kan være gavnlig ved vinterstøbninger, men skadelig for betonen og dens styrke om sommeren (særligt ved store tykkelser > 80 cm). Til at afhjælpe for høje temperaturer, kan vi hos WR Damp tilbyde løsninger, hvor et af vores chiller units kan indgå, der sammen med vores styring/regulering kan være med til at holde temperaturen nede. Komfortkøl En for høj lufttemperatur, kan have indflydelse på indeklimaet hvad end om det er på kontoret, i butikken eller lignende. Hos WR Damp har vi løsninger med både chiller units og varmepumper, der kan være med til at sikre en optimal lufttemperatur.

affugt

Affugtning/Opfugtning

Hurtig indsats ved akutte situationer
WR DAMP har stor ekspertise i affugtning og opfugtning og råder over en bred vifte af udstyr til effektiv løsning af begge typer opgaver.
Affugtning:
Det er oftest i akutte situationer behovet for affugtning opstår. Vandskader efter f.eks. skybrud og brandslukning kræver hurtig indsats for at undgå svampedannelse og lugtgener. Derfor står vi altid klar til at rykke ud med vores udstyr, så følgeskader minimeres mest muligt. Det samme gælder i forbindelse med byggeri, hvor byggefugt skal fjernes for at undgå senere følgeskader. WR DAMP anvender to typer affugtere:
Kondensaffugter med opsamling i separat beholder med overløbsalarm eller med afløbspumpe til afløb.
Affugteren er monteret med praktiske hjul, som gør den let at flytte rundt med.
Sorptionsaffugter der blæser den fugtige luft ud af rummet
Opfugtning:
Perioder med frost eller lav luftfugtighed kan give store skader på træ i byggeri. Her anvendes opfugtning, som består af fordampet vand, der sikrer den optimale luftfugtighed. WR DAMP bygger på mange års erfaring og et solidt kendskab til opgaver med affugtning og opfugtning. Vi rykker ud med det samme, og vi kører ikke før jobbet er klaret.

Hjælp 24/7

Problemer med anlæg og vekslere kan opstå når som helst, men med vores døgnvagt kan vores medarbejdere komme til undsætning hurtigst muligt. Du skal derfor ikke bekymre dig om overvågning af anlægget eller tilkaldelse af medarbejder, når du lejer hos WR Damp.