Lej effektive affugtere

WR DAMP har stor ekspertise i affugtning og opfugtning og råder over en bred vifte af udstyr til effektiv løsning af begge typer opgaver. 

Affugtning

Det er oftest i akutte situationer behovet for affugtning opstår. Vandskader efter f.eks. skybrud og brandslukning kræver hurtig indsats for at undgå svampedannelse og lugtgener. Derfor står vi altid klar til at rykke ud med vores udstyr, så følgeskader minimeres mest muligt. (Det samme gælder) i forbindelse med byggeri, hvor byggefugt skal fjernes for at undgå senere følgeskader. 

Opfugtning

Perioder med frost eller lav luftfugtighed kan give store skader på træ i byggeri. Her anvendes opfugtning, som består af fordampet vand, der sikrer den optimale luftfugtighed.

WR DAMP bygger på mange års erfaring og et solidt kendskab til opgaver med affugtning og opfugtning. Vi rykker ud med det samme, og vi løser opgaven – (hver gang!)

Vi anvender 2 typer affugtere :

  • En kondenserende affugter med opsamling i separat beholder som er udstyret med overløbsalarm. Affugteren er monteret med praktiske hjul som gør den let at flytte rundt.
  • Sorptionsaffugter hvor den fugtige luft blæses ud af rummet.
Affugter typeKapacitetOpsamlingskapacitetTilslutning
Type 005050 ltr/dg.60 ltr230V
Type 008080 ltr/dg.60 ltr230V
 Sorption Type 19016 ltr/dg. 230V
 Sorption Type 21019 ltr/dg. 230V
 Sorption Type 30044 ltr/dg. 230V

Derfor skal du bruge os til affugtning:

Vi har indgående kendskab til hvad der foregår på byggepladser og i byggeriet. Derfor har vi også det rigtige udstyr og de rigtige folk til at udføre arbejdet med. De fleste bruger os fordi vi har:

  • Stor kapacitet
  • Stor ekspertise
  • Stor hjælpsomhed